TelefonkonferensWebbkonferenser
SWE
 
 
Conference Calls

Konferenssamtalen ökar när företagen slutar flyga!

December 2009

Det nylanserade ”flygbolaget” Flypowwownow har fått rekordmånga registreringar i och med att små och medelstora företag i Storbritannien väljer konferenssamtal istället för att flyga till möten. Det bevisar att konferenssamtal vinner affärer!

Powwownows senaste erbjudande om 5 000 gratis konferenssamtal lanserades som ett svar på British Airways kampanj där 5 000 affärsflygbiljetter gavs bort till små och medelstora företag - som dock inte slapp undan skatter och avgifter för hundratals pund. Powwownow fick ett mycket stort gensvar; över 3 500 företag utnyttjade erbjudandet.

”Vi på Powwownow håller definitivt med om att möten öga-mot-öga är bra för affärerna men vi lever också i verkligheten och vet att små och medelstora företag helt enkelt inte har råd att flyga överallt. Det kostar dessutom på miljön. Istället för att skrämma folk från att flyga i onödan ville vi ta ett positivt grepp och erbjöd gratis konferenssamtal, helt utan dolda avgifter.” Andy Pearce, VD, Powwownow.

Powwownows beslut att utmana flygindustrin kom efter att British Airways i september förra året flög Boris Johnson businessclass till New York, där han inför en församlad press uttalade sig om att videokonferenser inte fungerar. http://www.guardian.co.uk/politics/2009/sep/15/boris-johnson-british-airways
Powwownow svarade vederbörligen: http://www.guardian.co.uk/politics/2009/sep/17/boris-johnson-business-flights

Detta följdes av en kampanj av Flybe, som de kallade ”Affärer är bättre ansikte mot ansikte”. Annonser dök upp i den nationella pressen och uppmanade företag att flyga till möten och hävdade att ”Konferenssamtal vinner inga affärer”. På Powwownow reagerade man starkt och svarade http://www.powwownow.co.uk/lifebehindblog/?p=729. Flybes Simon Lilley svarade http://www.powwownow.co.uk/lifebehindblog/?p=807 och sa faktiskt: ”Självklart använder vi konferenssamtal!”

För att ta del av Powwownows senaste erbjudande, registrera dig på http://www.flypowwownow.co.uk./

    Share/Bookmark Share this page

    Fler Nyheter