TelefonkonferensWebbkonferenser
SWE
 
 
Conference Calls

Powwownow sjösätter sin unika internationella service

Maj 2005

Powwownow, snabbväxande tjänsteleverantör av konferenssamtal i Europa, erbjuder nu även deltagare i USA att ringa in till konferenssamtal organiserade av företagets kunder i England och övriga Europa. Det nya är att kostnaden är samma som för ett standard inrikessamtal.

Powwownow vill göra det enkelt att hålla konferenssamtal. Efterfrågan på konferenssamtal över Atlanten är stor och tidigare fick användare betala antingen internationell samtalskostnad eller dyra kostnader för själva tjänsten. Ingen annan leverantör erbjuder transatlantiska samtal till samma kostnad som för inrikessamtal inom USA. Detta gör Powwownows lansering till den första i branschen globalt.

Powwownows VD, Andrew Pearce, säger: "Lanseringen är en enorm landvinning för oss. Det är en unik tjänst för våra unika kunder, som får bättre service, och som gör det enklare för de som ringer in från USA. Av de 150 miljoner pund som engelska företag varje år spenderar på konferenssamtal, betalar de 47 miljoner för mycket. Vårt löfte om nya samtalskostnader har gjort oss till Englands mest snabbväxande leverantör både nationellt och nu internationellt."

Powwownows innovativa tjänster baseras på en enkel uppringning där varje deltagare slår ett visst nummer och sedan knappar in en PIN-kod för att delta i en privat röstkonferens. De som använder Powwownows tjänst Utökad Access kan nu bjuda in deltagare i USA till sina europeiska och engelska konferenser. Organisatören slipper räkningar och avtal, och varje deltagare betalar bara för sitt eget samtal. Konferenstjänsten är tillgänglig direkt - det behövs ingen förbokning eller registrering och det tillkommer inga servicekostnader eller avgifter.

    Share/Bookmark Share this page

    Fler Nyheter