TelefonkonferensWebbkonferenser
SWE
 
 
Conference Calls

Om oss

Powwownow har sedan 2004 erbjudit konferenssamtalstjänster till låga kostnader med devisen: "Ingen bokning, inga räkningar, inget trassel". (Kunden behöver inte boka konferensrum och får inga räkningar från Powwownow. Det enda man betalar är kostnaden för sitt eget konferenssamtal som läggs på den vanliga telefonräkningen.)

Powwownow är Europas snabbast växande gratisleverantör av konferenssamtalstjänster och verkar i 15 länder, däribland Storbritannien, USA och de viktigaste europeiska länderna.

Powwownow och Audio-Cast är varumärkesnamn tillhörande Via-Vox Limited, som är ett Engelsk-registrerat företag (nummer 04646978).

Adress:

Via-Vox Limited
1st Floor,Vectra House
36 Paradise Road
Richmond
Surrey
TW9 1SE
England

Telefonnummer: +44 (0)20 3398 0398
Faxnummer: +44 (0)20 3355 4262

Under 2013 togs Powwownow över av PGi, ett internationellt företag i ledande position inom samarbete och virtuella möten sedan mer än 20 år, och idag Europas näst största fristående leverantör av konferenstjänster.Pressmeddelande.

A PGI logo Company


Personerna bakom Powwownow


Paul Lees Paul Lees, Grundare

Paul startade Powwownow 2004. Han har en bakgrund som Technical Director och Product Architect på ViewsCast. På ViewsCast hjälpte Paul till att utveckla en avancerad CTI-/internetplattform för realtidsmätningar av kundenkäter över telefon and internet för kunder som BT, Norwich Union och British Gas.

Före sina banbrytande insatser hos ViewsCast hade Paul arbetat 15 år med systemdesign, utveckling och programimplementering, bland annat hos BT, TNT, Maritz and Research International.

Jason Downes Jason Downes, CEO

Jason kom till Powwownow från Staples Advantage, där han var UK Managing Director. Jason hade ansvar för ledarskap och drift av Staples Advantage, som tillhandahåller kontorsprodukter och -tjänster inom B2B-sektorn. Företaget omsätter över 124 miljoner GBP och har 450 anställda.

Jason har över 18 års erfarenhet av att leda stora team över hela Storbritannien och inom affärssektorn, med välkända varumärken som Office Depot och Rentokil Initial.

Chris Martin Chris Martin, Chief Technology Officer

Chris bidrar med över 20 års erfarenhet av att bygga och leda teknologiteam och av att leverera innovativa och skalbara teknologiska lösningar till företag och konsumenter. I sin tidigare roll som CTO på Cheapflights Media, hade Chris ansvar för att ta fram, bygga och underhålla den teknologiska plattformen för över 140 miljoner årliga besök globalt och för insamlandet av miljontals dagliga resedeal.

Före sina insatser på Cheapflights Media, var Chris CTO på eBuyer.com, en ledande brittisk kommersiell e-handelstjänst. Han hade här ansvar för webbplatsen och all e-handel och alla back-officesystem. Chris har också lett produktions- och ingenjörsteam för det välkända webbsökningsföretaget AskJeeves i Europa.

Gareth Foster Gareth Foster, marknadschef

Gareth är en mycket kreativ person som har utvecklat ett gott rykte för sin förmåga att förändra varumärken och utveckla marknadsföringsteam för att leverera exceptionell tillväxt. Med 17 års branscherfarenhet har Gareth breda kunskaper inom marknadsföring och har lett team i USA, Europa och Asien. Gareth har tidigare arbetat på GlaxoSmithKline som chef för Ecommerce & Direct där han bidrog till att driva företagets strategi för digital marknadsföring och e-handel. Gareth har tidigare haft ledande marknadsföringsroller hos Electronic Arts i den snabbrörliga i spelbranschen och arbetade i början av sin karriär för Carphone Warehouse.

Anderew Johnson Andrew Johnson, Finance Director

Andrew har 11 års finansiell erfarenhet inom flyg-, sjöfarts- och fastighetssektorerna, däribland fyra år inom telekommunikation. Andrew kom till Powwownow från Urban Wimax Networks PLC, där han var Financial Controller och hade en nyckelpost i företagets senior management team.

Andrew är auktoriserad revisor och har en högre examen i bokföring och ekonomi.

Paul Turton Paul Turton, försäljningschef

Med över 20 års erfarenhet har Paul skapat ett enastående rykte för sin förmåga att utvecka team och individer att leverera branschledande resultat genom sitt stödjande och starka ledarskap. Paul har omfattande erfarenhet inom försäljning och allmän ledning inom olika branscher, och har nyligen arbetat som driftsansvarig för eventföretaget EFM Management. Dessförinnan var han försäljningschef för det globala kontorsvaruhuset Office Depot.