TelefonkonferensWebbkonferenser
SWE
 
 
Conference Calls

Powwownow tar examen med toppbetyg

2 februari 2009, Comms Dealer

article_image
Visa artikeln
Konferensföretaget Powwownow har lyckats med ett förstklassigt arbete, enligt välrenommerade teknikuniversitetet Imperial College.

Universitetet valde Powwownows telefonkonferenstjänster utifrån ett antal faktorer, däribland enkel användning, kostnadseffektivitet, samtalskvalitet, professionalism och genomskinlighet.

”Vi är en organisation som är medveten om vilken effekt resor har på miljön. Vi behövde en lösning som gav våra akademiker en internationell närvaro utan att öka våra koldioxidfotavtryck, samtidigt som vi ville hantera affärsresor effektivare och sänka kostnaderna”, säger Stuart Kerr, ansvarig för telefontjänster.

Imperial College är nöjda framför allt med Powwownows tydliga prissättning. Varje telefonkonferensdeltagare betalar bara för ett nationellt samtal, vilket innebär att Imperial Colleges akademiska partners vet att de inte debiteras dyra uppkopplingsavgifter i efterhand för konferenssamtalen.

Kerr fortsätter: ”Vi har ett enda ring-in-nummer i Storbritannien som de flesta deltagare använder och det finns ring-in-nummer i ett flertal länder som låter utlandsbaserade deltagare använda tjänsten och bara betala lokal samtalstaxa. Det är inga uppkopplingskostnader, och man betalar bara för telefonsamtalen. Att tjänsten är tillgänglig dygnet runt betyder att man kan ha audiokonferenssamtal oavsett tid på dygnet.

”Tjänsten används av flera olika avdelningar inom Imperial College, till exempel Medicin, Naturvetenskap och Teknik samt Support och Handelsskolan.”

    Share/Bookmark Share this page

    Mer Press